Wiley X - Vapor COMM, 2.5, Grey/Clear/Light Rust med Tan stel Reference: WILX-3562

Wiley X - Vapor COMM, 2.5, Grey/Clear/Light Rust med Tan stel

Militær fragmentationsbrille med tynde COMM-Stænger, som sidder bedre og med minimum gener når du bærer høreværn, telehjelm eller andre kommunikationsenheder mv.

Sættet består af 3 linser i grå, klar og light rust med Tan stel.

kr. 1.129,00

Stel
WX VAPOR fusionerer dens lette stel med et aggressivt design og et uovertruffet synsfelt for at give dig et unikt og dristigt look med en masse alsidighed. Det fleksible stel garanterer en pasform der matcher alle hovedstørrelser, og det justerbare Twist Lock næsestykke sikrer et suverænt greb under næsten alle aktiviteter. COMM-stængerne giver en så behagelig pasform, når du bruger høreværn eller andre øremonterede kommunikationsenheder, at man næsten ikke bemærker, at man har dem på, så du kan forblive fokuseret hele dagen. Modellen kan fås med et sæt af enten to eller tre glas, så du kan tilpasse dig de forskellige lysforhold og miljøer. Designet med fokus på stil og komfort vil WX VAPOR beskytte dig mod det uforudsigelige.

Smoke Grey
Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Clear
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Light Rust
Filtrerer det meste af det blå lys, som er hovedårsagen til blænding og uklart syn forårsaget af lyset. Giver forbedret kontrast i lav til medium lysforhold.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 40% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

SERIE Changeable
EGENSKABER ANSI HVPEN.166 FForberedt til StyrkeglasBallistisk A
OVERFLADEBEHANDLINGER HærdningAnti-Dug
GLASFARVE Grå + Klar + Lys Orange
STELFARVE Mat Tan
STELSTØRRELSE Small - Xxl
STELMÅL 42 / 24 / 135
LYSTRANSMISSION G:15% / KL:89% / LO:52%
PASFORM High-wrap: Basiskurve 7 (tætomsluttende stel)

Kunder, der købte denne vare, købte også

25 andre produkter i samme kategori: