Casio - W-202-1AVEF, armbåndsur, Sort Reference: W-202-1AVEF

Casio - W-202-1AVEF, armbåndsur, Sort

Robust digital armbåndsur fra Casio i klassisk design.

kr. 299,00

Beskrivelse:
Led lys - En lysemitterende diode (LED) bruges til at oplyse urskiven.
Display blinker - En lysdiode blinker, så snart en alarm, en nedtællingstid eller timesignal er nået.
Stopursfunktion - 1/100 sek. - 24 timer, forløbet tid, mellemtid og sluttid måles med 1/100 sek. nøjagtighed. Uret kan måle tider på op til 24 timer.
Timer - 1/1 sek. - 24 timer (med automatisk gentagelse), Nedtællingstimerne hjælper dig med at huske specifikke eller        tilbagevendende begivenheder ved at afgive et lydsignal på et forudindstillet tidspunkt. De tæller så automatisk tilbage fra det forudindstillede tidspunkt. Tiden kan indstilles til nærmeste sekund og op til 24 timer i forvejen - Ideel til folk, der skal tage medicin hver dag, eller dem, der laver intervaltræning. 
Multialarm - Denne model er udstyret med en multifunktionel alarm. Dette ur har den perfekte alarm til enhver form for aftale. Modellen er udstyret med i alt fire gentagne alarmer: 1. Daglig alarm, lyder på samme tid hver dag, 2. Datoalarm, f.eks. for at hjælpe dig med at huske fødselsdage, 3. Månedlig alarm, lyder på samme dag på samme tidspunkt hver måned, 4. Alarm for hver dag i en bestemt måned.
Automatisk kalender med dato, dag og måned - Når den er indstillet, viser den automatiske kalender altid den korrekte dato.
12/24-timers format - Tider kan vises i enten 12-timers eller 24-timers format.
Akryl glas - Akryl er let og relativt ubrydelig.
Harpiksmateriale - Det syntetiske harpikshus er den ideelle ledsager til hverdagen. Den er holdbar, let og relativt ufølsom over for kulde, varme eller andre ydre påvirkninger.
Harpiksarmbånd - Syntetisk harpiks er det ideelle materiale til håndledsremme takket være dets ekstremt holdbare og fleksible        egenskaber.
Spænde - Armbåndet er udstyret med et spænde.
3 år - 1 batteri - Batteriet forsyner uret med tilstrækkelig energi til ca. 3 år.
Vandtæthedsklassificering (5 bar) - Dette ur kan bæres ved brusebad og bad - det er testet for vandtæthed op til 5 bar i henhold til ISO 22810.

Dimensioner (H x B x D) 38,9 mm x 35,0 mm x 9,4 mm
Vægt ca. 27,0 g

11 andre produkter i samme kategori: