Tardigrade Tactical - Quantum - Duty & Gunfighter Belt, Sort Reference: BELT-Q-DGB-50-POLY-BLK

Tilbud! Tardigrad Tactical - Quantum - Duty & Gunfighter Belt, Sort Forstør

Tardigrade Tactical - Quantum - Duty & Gunfighter Belt, Sort

ET KVANTESPRING I EN MERE FUNKTIONEL OG ERGONOMISK RETNING
 
Designet, testet og fremstillet i Danmark

”Quantum - Duty & Gunfighter Belt” er et ”patent pending” koncept baseret på erfaringer fra politibetjente og soldater som går med udrustningsbælter mange timer dagligt, både til fods og i patruljekøretøjer. 

Køb et sæt her

Advarsel: Sidste enheder på lager!

kr. 799,00 -25% kr. 599,25

Det er et velkendt fænomen blandt betjente, at stive bælter kan forårsage skader på kroppen, når de bæres dagligt - især i patruljekøretøjer hvor sæderne ikke er tilpasset personer, som bærer bælter. 

Dette ville Tardigrade Tactical ændre på! Under konceptudviklings- og i designfasen var Tardigrade Tactical i stand til at sammensætte erfaringer fra politibetjente og soldater til et komplet og ergonomisk udstyrsbælte med adskillige funktioner, der kan fungere som en platform til montering af traditionelt bæltemonteret udstyr, såvel som PALS (MOLLE) kompatibelt udstyr.


For at opnå en høj grad af komfort og mobilitet, men samtidig en stabil platform til pistolhylstre har ”Quantum - Duty & Gunfighter Belt” 3 sektioner med hver én indbygget lomme til udtagelige afstivningsstykker, som stabiliserer bæltet når de indsættes. Dette giver brugeren mulighed for at vælge hvilke sektioner, der skal afstives så det støtter et pistolhylster el.lign. bedre og hvilke sektioner der skal bibeholdes mere fleksible for en øget grad af komfort.


”Quantum - Duty & Gunfighter Belt” har et buet design, der følger konturen af brugerens krop, hvilket gør det kompatibelt med både mandlige og kvindelige brugere.

”Quantum Duty & Gunfighter Belt” fungerer kan bruges sammen med traditionelle udstyrstasker som passer til et 50mm bælte, samt MOLLE kompatibelt udstyr.

”Quantum - Duty & Gunfighter Belt” kan foldes når det ikke anvendes eller under transport, selv når afstivningsstykkerne indsættes i bæltet.

”Quantum - Duty & Gunfighter Belt” fungerer med velcro-inderbælter og designet således at velcroen på indersiden af bæltet ikke bliver dækket til, hvis man monterer MOLLE lommerne korrekt på bæltet. Dvs. fuld velcro og fastholdelse hele vejen rundt om bæltet.

”Quantum - Duty & Gunfighter Belt” kan bruges sammen med politiets udleverede bælte, men vi anbefaler stærkt ”Tardigrade Tacticals eget ”Micron - Inner Belt”, der er designet samtidigt med ”Quantum - Duty & Gunfighter Belt” der også har en buet form for øget komfort og som derfor gør at du kan udnytte bæltets fulde potentiale fuld ud.

Tardigrade Tactical har designet et bælte, der tager et kvantespring i en mere ergonomisk og komfortabel retning som gør bæltet til et flagskib for den næste generation af udrustningsbælter, og som vil definere en ny høj standard for komfort, funktionalitet og mobilitet inden for udstyrs- og ”duty” bælter!

 

Kunder, der købte denne vare, købte også

24 andre produkter i samme kategori: