Wiley X - XL-1 ADVANCED COMM Smoke/Clear/Light Rust Reference: WILX-2952

Wiley X - XL-1 ADVANCED COMM Smoke/Clear/Light Rust

XL-1 ADVANCED COMM er en videreudvikling af den populære XL-1 model. 
COMM versione af XL-1 add har ekstra tynde stænger. Det vil lette trykket på hovedet, når brugeren skal anvende hjelm over længere tid.

kr. 1.129,00

Stel
Den nye og forbedrede XL-1 ADVANCED har nu dobbelt lag af gummi på brillestængerne og kommer med aftagelig Ultra Foam™ gasket. Denne briller har med sit tre-linsesæt gjort sig til fast inventar af sikkerhedsbriller for militær og politi enheder verden over. Med denne brille får du et robust og pålideligt værktøj der løser opgaven i at levere optimalt syn til topkarakter. The WX curved temple system provides you with a secure and comfort feeling that allows you to move fast and quickly without compromise the safety the eyewear provide.

Smoke Grey
Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Clear
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Light Rust
Filtrerer det meste af det blå lys, som er hovedårsagen til blænding og uklart syn forårsaget af lyset. Giver forbedret kontrast i lav til medium lysforhold.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 40% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

FEATURES ANSI HVPEN.166 FRX Ready
COATINGS Hard CoatingAnti Fog
BALLISTIC
GASKET
LENS COLOR Smoke Grey + Clear + Light Rust
FRAME COLOR Matte Black
HEAD SIZE Medium - Large
FRAME SIZE 62/17/120
TRANSMISSION 15% + 89% + 60%

Kunder, der købte denne vare, købte også

25 andre produkter i samme kategori: