Wiley X - Vapor Grey/Clear/Light Rust med sort stel Reference: WILX-3502

Wiley X - Vapor Grey/Clear/Light Rust med sort stel

Militær fragmentationsbrille med grå, klare og light rust linser og sort stel.

Grå glas - Dette glas giver maksimal beskyttelse mod genskær uden at forvrænge farver. Fremragende i lyse vejrforhold og højt solskin. Lystransmission: 14-20 %.
Clear glas - Dette glas giver maksimal lystransmission. Diset eller overskyet vejr/daggry/skumring. Lystransmission: 89%.

kr. 1.049,00

Stel
VAPOR giver dig den fleksibilitet, du har brug for under alle lysforhold, som du vil møde. Du vil have beskyttelse hvor som helst du går med denne brille. Den har et meget let og tyndt sandfarvet brillestel, der giver dig stor komfort og strømlinet følelse når den bruges. VAPOR er designet til at passe til alle hovedformer på grund af det meget fleksible brillestel, som derved understøtter mange forskellige funktioner. De kurvede WX brillestænger leverer en sikker og komfortabel oplevelse følelse der tillader hurtige bevægelser uden at gå på kompromis med den sikkerhed brillen leverer.

Smoke Grey
Absorberer alle farver ens, hvilket giver samme farveforståelse som uden solbriller. Perfekt til stærkt sollys. Maksimal reduktion af blænding.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 80-86% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Clear
Beskytter dine øjne og øjenomgivelserne. Polykarbonat glas er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Den maksimale lysgennemgang sørger for at du oplever omgivelsernes faktiske farver. Gode i overskyede omgivelser, ved daggry, i skumringen og ved indendørs brug. Filtrerer 11% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

Light Rust
Filtrerer det meste af det blå lys, som er hovedårsagen til blænding og uklart syn forårsaget af lyset. Giver forbedret kontrast i lav til medium lysforhold.  Polykarbonat glas, som er et meget stærkt og splintfrit materiale. Brilleglassene er desuden behandlet med flere coatings, der gør dem modstandsdygtige over for ridser. Filtrerer 40% af det synlige lys. Beskytter mod alle skadelige UVA og UVB-stråler.

EGENSKABER ANSI HVPEN.166 FRX Ready
COATINGS Hard CoatingAnti Fog
SPEC SHEET Vapor 
Specifications Sheet
BALLISTISK
NSN 4240-22-629-0758
GLASFARVE Smoke Grey, Clear & Light Rust
STELFARVE Matte Black
STELSTØRRELSE Small-Large
STELMÅL 44/25/135
TRANSMISSION SG: 15% / CL: 90% / LR: 53%

Kunder, der købte denne vare, købte også

28 andre produkter i samme kategori: