PFG - LONG SLEEVE MOCK TURTLE NECK SHIRT, LIGHT WEIGHT Reference: LW-LS-MOCK

PFG - LONG SLEEVE MOCK TURTLE NECK SHIRT, LIGHT WEIGHT

Long Sleeve Mock Turtle Neck Shirt, light weight er en tætsiddende undertrøje med lange ærmer og en mellem høj krave. Undertrøjen er fremstillet af det tyndeste stof i vores serie, og er derfor ideel, når aktivitetsniveauet og temperaturen er høj. 

kr. 580,00 -80% kr. 116,00

Undertrøjen egner sig godt som det inderste lag af din beklædning, uanset om du befinder dig på en kold bjergtop, i en varm ørken eller i en jungle med et fugtigt klima.    

Long Sleeve Mock Turtle Neck Shirt, light weight er en tætsiddende undertrøje med lange ærmer og en mellem høj krave. Undertrøjen er fremstillet af det tyndeste stof i vores serie, og er derfor ideel, når aktivitetsniveauet og temperaturen er høj. Undertrøjen egner sig godt som det inderste lag af din beklædning, uanset om du befinder dig på en kold bjergtop, i en varm ørken eller i en jungle med et fugtigt klima.

Flammehæmmende og svedtransporterende
Den flammehæmmende og svedtransporterende undertrøje er fremstillet af det bløde og antimicrobiale Advanced Protective Fabric™. Undertrøjen er langt mere behagelig at gå i end normale polyester undertrøjer, og har desuden også antilugtende fibre i stoffet, så du forbliver lugtfri, selvom du ikke skifter undertrøje.

Andre fordele
Den lidt højere krave er med til at øge beskyttelsen af din hals, og modvirker, at snavs og støv kommer ind på huden. Ribkanten på ærmerne føles desuden behagelige og sikrer, at ærmerne bliver hvor de skal. Kraven på undertrøjen er syet med fokus på holdbarhed, samtidig med at de kraftige syninger er flade og derfor behagelige mod huden.

Materialet bag
Advanced Protective Fabric™ er en gennemtænkt og unik kombination af fibre, og er det materiale, som alle Potomac Field Gears produkter består af. Stoffet har de bedste flammehæmmende egenskaber på markedet, en avanceret svedtransport samt en høj komfort. Sammensat med x-static sølv fiber teknologien skabes en lang række nye egenskaber. Du kan se alle egenskaberne i stoffet nedenfor:

• Flammehæmmende
• Svedtranporterende
• Antimikrobial
• Antilugtende
• Temperaturregulerende
• Komfortabel 
• Antistatisk 
• UV-beskyttende

Kunder, der købte denne vare, købte også

4 andre produkter i samme kategori: