Dragoon Tactical Sport Windbreaker Jakke - Oliven, XS - UDSALG

Tilbud! Dragoon Tactical Sport Windbreaker Jakke - Oliven, XS - UDSALG Forstør

Dragoon Tactical Sport Windbreaker Jakke - Oliven, XS - UDSALG

DRAGOON® Tactical Sport Windbreaker Jacket - Oliven

Tilbud gælder så længe lager haves.

kr. 299,00 -70% kr. 89,70

DRAGOON® Tactical Sport Windbreaker Jacket (Danish "Military" Design) 

Formålet med designet af denne DRAGOON® denne felt- og sports windbreaker var at give den flest mulige funktionaliteter for brugeren samt at holde et militært design. 

Til feltbrug anvendes den under kampjakken og giver en beskyttelse imod vinden og den nedkøling som denne tilføjer kroppen. Materialet er let vandafvisende men i længden ikke vandtæt. Det lette og tynde materiale gør at den fylder meget lidt i lommen, så den kan bringes med overalt.

Vi har valgt et blødt og let ribstof materiale, der er behageligt til løb samt tilført aftagelige reflexer på ærmer og nakke. Derved er den trafiksikker samt feltsikker! 

Til O-løb kan brystlommen anvendes til kort og kompas. Der er adgang til lommen fra højre og venstre side. I lommen er der to inderlommer til kompas eller mobiltelefon. 

Farven er korrekt militær olivengrøn, såfremt du ikke vælger den sorte version, som er tiltænkt til den, der vil bruge den mere civilt. Blødt velcro på ærmer til enhedsafmærkning samt på højre bryst til navneskilt. 

Materiale: 100% Nylon materiale og YKK lynlåse.
Farve: Oliven grøn

Design og produktion: IMCE Denmark A/S

Kunder, der købte denne vare, købte også

19 andre produkter i samme kategori: