XGO - Performance T-Shirt, Phase 1 - MultiCam® Reference: 1G16MP

Tilbud! XGO - Performance T-Shirt, Phase 1 - MultiCam® Forstør

XGO - Performance T-Shirt, Phase 1 - MultiCam®

XGO Performance T-Shirt (Regular Fit), Phase 1 i MultiCam® Technical Mesh Silk, som er det inderste lag i XGO lags system.

Velcro patches (10x10cm) på skulderne i MultiCam®.
Se video her

Advarsel: Sidste enheder på lager!

kr. 385,00 -30% kr. 269,50

XGO anbefales til valg af undertrøjer og træningstrøjer, idet svedtransporteringen nok er den bedste, når der sammenlignes med tilsvarende produkter til militært brug. Prøv at dryppe vand på indersiden af trøjen og se hvor godt og hurtigt den suger og spreder fugten på ydersiden. Den er ekstra lang, så trøjen ikke trækkes op af bukserne under aktivt brug. Stoffet er ikke overlappende ved syningerne (Clean Seam®), hvilket betyder at du ikke får en stor gnavende syning, som ved andre T-shirts.

Phase 1 er meget åndbar, svedtransporterende, tørrende og strækker sig (4 retninger) mere effektivt end andre ”Tech silk” materialer. Stoffet er konstrueret af 100% Acclimate Dry polyester og beskyttet med Ag47 anti-microbial beskyttelse. 
Phase 1 kan anvendes alene, men kan kombineres med modellerne fra Phase 4, således at sammensætte undertøjet efter vejret. Disse modeller er produceret i Acclimate Dry polyester og du bibeholder derved svedtransporteringen imellem lagene.

Farve: MultiCam®

Material: 100% Superior Acclimate® Dry Moisture-Wicking Polyester med Ag47 anti-microbial beskyttelse.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i samme kategori: