Tardigrade Tactical – RECON Butt Pack MK1.2, MultiCam Reference: TAR-041MC

Tardigrade Tactical – RECON Butt Pack MK1.2, MultiCam

Tardigrade Tactical's RECON Butt Pack MK1.2 er udviklet i samarbejde med opklaringsfolk fra Hæren. RECON Butt Pack MK1.2 er en large størrelse Butt Pack, som er simpelt i konstruktion og med flere features. Den er derfor velegnet til opklaringsfolk, finskytter mf, med plads til bla. Ghillie-suit, værktøj og mad. 

MADE IN DENMARK

kr. 999,00

RECON Butt Pack MK1.2 er også meget velegnet til infanteristen, som har brug for en stor udrustningstaske til mad, sløringsnet, regnjakken mv, og som kan sættes på PALS (MOLLE) bælte eller vesten.

RECON Butt Pack MK1.2 har indbygget kompressionsremme, så tasken kan komprimeres, når den ikke er fyldt op. Ydermere har RECON Butt Pack MK1.2 elastiksnore i begge sider, til enten at stramme tasken ind eller til at holde udrustningsgenstande, som hurtigt kan isættes eller fremdrages. På forsiden har tasken en lomme med velcro-lukning med plads til kort, kompas, vedligeholdelsesgrej, strips, barduner eller andre ting, som man nemt kan komme til. Inde i tasken er der flere paracord loops til sikring af grej, samt en netlomme.

Alsidig, praktisk og gennemtestet.

Materialer (MIL SPEC): 
- MultiCam Cordura 500D
- MultiCam webbing

Størrelse: 30 x 20 x 10 cm
Montagesystem: PALS (MOLLE) Webbing
Farve: MultiCam

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i samme kategori: