ARCH Ballistisk Hjelm, Multicam

ARCH Ballistisk Hjelm, Multicam

Skudsikre hjelm med “high cut” hvilket giver plads til kommunikationsudstyr og bedre situations fornemmelse og hjelmen er lettere. 

Farve: MultiCam og Black MultiCam
Størrelse: L (54-60 cm) XL (60+)

kr. 3.199,00

Beskrivelse:

- Indersiden er hjelmen er polstret med blødt skum, som kan justeres
- NIJ IIIA; V50 ballistisk test ifølge STANAG2920, 17 grains 720 m/sek
- 50% BFD reduction mod 9 mm (HPW-TP-0401.01B IIIA)
- EN397 certificeret, hvilket reducerer kraften fra skud i hovedet og nakken.
- Designet ifølge de nyeste US militær standarder, hvilket giver beskyttelse imod de mest avancerede håndvåben
- Muligt at justere hjelmen
- Vægten på hjelmen er 1.45 kg (inkl. side rail og front shroud)
- Produceret i Twaron fra Teijin
- Accessories kan påsættes
- 5 års garanti

På rail systemet  kan påsættes følgende: O2 maske, COMs headset, våbenlys, side beskyttelse, ballistiske visor, GoPro kamera, Night vision og mange andre forskellige accessories.

Null 

Denne skudsikker hjelm er lavet i et ballistisk Aramid fra Hollandske Teijin. Dette gør at denne hjelm er testet og godkendt til NIJ standard 0106.01, hvor den kan stoppe en 9 mm og .44 Magnum. Udover denne test er den skudsikre hjelm også godkendt til V50 ifølge STANAG2920, hvilket er NATO standarden for skudsikre materialer. Denne standard viser hvor modstandsdygtig hjelmen er imod granatsplinter og fragmenter, hvor denne skudsikre hjelm er testet til 17 grains ved 720 m/sek. Ydermere er denne skudsikker hjelm også testet efter EN397, hvilket reducerer "shock absorption" fra skud i hovede og nakke.

Den er påført et lag maling udover sand farven på hjelmen. Dette ekstra lag Polyurea maling sikrer, at hjelmen er beskyttet mod slag, og at den skudsikre hjelm er afvisende overfor regn, væsker og fugt. Samtidig styrker det også den ballistiske egenskab, da denne er bedre beskyttet.


Null

Hjelmen kan justeres efter dine behov

Liner systemet i hjelmen består af 7 Memory Foam Pads, som er en special udviklet skum teknologi, som ikke kun gør at hjelmen er behagelig at bære, men også således at blunt force traumen fra skud mindskes. Memory foam skummet er sat fast med velcro, og kan nemt udskiftes med et andet.

23-nij-standard-0106-01-for-skudsikre-hj

(Billede af vores Memory Foam Pad indeni)

Justeringssystemet i hjelmen består af specielle wire-system, hvor du i nakken kan dreje på et hjul (PGD-Dial), indtil hjelmen er spændt fast til dit hoved. Systemet støtter op, så hjelmen ikke hopper, og sidder godt til hovedet i situationer, hvor du skal reagere hurtigt, samt hvis du har påsat tungt NVG udstyr.


23-nij-standard-0106-01-for-skudsikre-hj

  (Billede af PGD-Dial)

23-nij-standard-0106-01-for-skudsikre-hj

(Billeder af skudsikker hjelm testet mod .44 Magnum, 40 S&W, .357 SIG og 9 mm)

6 andre produkter i samme kategori: