PASGT skudsikker hjelm

PASGT skudsikker hjelm

PASGT advanced Combat hjelm, som er designet til såvel civilt som militært brug. En PASGT skudsikker hjelm er kendt fra det amerikanske militær og i brugen blandt pressen, da hjelmen har en rigtig god komfort samtidig med at denne type skudsikker hjelm yder maksimal beskyttelse. 

kr. 2.499,00

Hjelmen er især populær i blandt journalister, og vi tilbyder også hjelmen i navy blå med “Press” i hvidt. 

Vægt: 1,25 kg
Beskyttelse: 
- NIJ IIIA mod .44 magnum og .357 SIG (NIJ IIIA)
- V50 testet til 680 m/s ifølge STANAG 2920 
- EN397 certificeret 
- Størrelse M,L og XL 
- 1.25-1.4 kilo (Afhængig af størrelse).  
- 100% Twaron aramid fra Teijin 

Farve: Navy blue, Olivengørn, Khaki, Sort, MultiCam og UN Blå

Det er også muligt at tilføje både front shroud samt rails på siden af PASGT hjelmen. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på dette.

Null

Samtidig er hjelmen påført polyurea spray maling, hvilket beskytter hjelmen mod vand og væsker, så disse ikke kan trænge ind og ødelægge de ballistiske egenskaber.

Null

Revolutionerende 7-pad system

PASGT Hjelmen kommer med vores revolutionerende 7-pad system (blødt skum), som ikke kun gør at PASGT hjelmen er behagelig at bruge, men systemet beskytter også mod blunt force trauma fra skud, så du ikke bliver slået ihjel af slaget fra skuddet. 7-pad systemet gør også at du får en naturlig luftcirkulation, så hjelmen ikke føles indelukket. 23-nij-standard-0106-01-for-skudsikre-hj

(Billede af vores Memory Foam Pad indeni)

PASGT skudsikker hjelm kommer som standard med et slidstærkt spændesystem med støtte i nakken. Dette spændes ved at justere de 4 stroppe på hjelmen. Det er også muligt at tilkøbe vores PGD-Dial, som er et spændesystem i nakken, hvor du drejer på et hjul indtil hjelmen er spændt fast.

23-nij-standard-0106-01-for-skudsikre-hj

(Billede af PGD-Dial)

Hjelmen stopper op til en .44 Magnum og .357 SIG ifølge NIJ standard 0101.06 og er yderligere V50 testet til 680 m/s ifølge STANAG 2920 mod fragmenter. Derudover er hjelmen EN397 certificeret mod “shock absorption” i hoved og nakke.


Null
(Billeder af skudsikker hjelm testet mod .44 Magnum, 40 S&W, .357 SIG og 9 mm)

6 andre produkter i samme kategori: