FRAGT OG LEVERINGSOMKOSTNINGER 

Med mindre andet anføres, når du bestiller dine varer, leverer vi din ordre inden for 2-5 hverdage fra bestillingstidspunktet.
- Levering foregår normalt via PostNord.
- Pris for levering fremgår af din indkøbskurv og er medregnet i den oplyste totalpris.
Efter gennemført bestilling afsendes automatisk ordrebekræftelse pr. e-mail. Ligesom vi også sender e-mail med besked når varen afsendes fra os. Hvis en vare er i restordre, eller vi af anden årsag ikke kan ekspedere bestillingen senest 5 hverdage efter betaling er registreret, sendes der e-mail med besked herom, samt besked om forventet leveringsdato.

FRI FRAGT VED ORDRER OVER KR. 999,00

Når du handler hos os, får du gratis fragt, når du køber varer for over 999,00.
Dette sker automatisk, når det samlede varekøb overstiger kr. 999,00
NB.: Dette gælder kun for adresser i Danmark.

FORTRYDELSE OG RETURNERING 

Du har 14 dages fortrydelsesret.
Hvis du fortryder et køb, returnerer du blot varen til os i original emballage, ubrugt og ubeskadiget. Vedlæg en kopi af din faktura eller anden dokumentation med besked om årsag til returnering.
Herefter refunderer vi din betaling for varen. Refundering af betalingen sker normalt indenfor 2-3 dage, efter at vi har modtaget varen. Ved returnering betaler du selv forsendelsesomkostninger. 

REKLAMATION 

Alle vores varer er dækket af købelovens bestemmelser om 2 års reklamationsret. Hvis du oplever problemer med en vare, så ring eller e-mail os med en kort beskrivelse af varen samt fejlens art og oplys os samtidigt om ordrenummer. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer.