Tardigrade Tactical – Low Profile Hypalon Belt, Coyote - Large (UDSALG) Reference: TAR-004

Tardigrade Tactical – Low Profile Hypalon Belt, Coyote - Large (UDSALG)

Tardigrade Tactical Low Profile Hypalon Belt er nok det letteste, mindste og mest behagelige bæltet som eksisterer på markedet. Bæltet er laserskåret ud af det meget lette, holdbare og yderst fleksible materiale Hypalon. 

Made in Denmark 

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

kr. 239,00 -30% kr. 167,30

Bæltet er udviklet specifikt til soldater til brug sammen med MOLLE-bælter eller rygsække med store hofte-bælter.

Bæltets lave vægt, tynde profil og fleksibilitet sikrer dig mod gener under lange patruljer.

Bælter optager meget lidt væske i modsætning til mange andre webbing-baserede bælter og dette i kombination med de udskårne ventilationshuller hjælper det buksekanten til at tørre meget hurtigt efter brug.

Bæltet er ikke designet eller egnet til andet end at holde din bukser oppe og er ikke velegnet til at påmontere tasker af nogen slags. Vi anbefaler af du bærer bæltet med plastikspændet en smule ude til siden eller væk fra spændet fra dit PALS (MOLLE) udstyrsbælte, så disse ikke gnider op ad hinanden og skaber unødig irritation. Et bælte du næsten ikke kan mærke at du har på.

Størrelses-guide:
Brug et målebånd og mål rundt om livet, iført de bukser bæltet skal bruges sammen med. Hvis du ligger lige imellem to størrelser, kan det være en fordel at vælge det større bælte. Vær dog opmærksom på at bæltet ikke kan strammes mere ind end det laveste mål angivet i størrelsen. Bæltet er designet til at passe optimalt til målet i parentes (f.eks. (81cm +/- 5cm), med 5 cm til justering i begge retninger, for brug med vinterpåklædning eller forskellige typer bukser.

Small: 75-86 cm (81cm +/- 5cm)
Medium: 85-96 cm (91cm +/- 5cm)
Large: 95-106 cm (101cm +/- 5cm)
X-Large: 105-116 cm (111cm +/- 5cm)
XX-Large: 115-126cm (121cm +/- 5 cm)

OBS! Det kan ikke undgås at kanterne "flosser" en lille smule på bæltet. Det har dog intet med funktionaliteten at gøre. Hypalon er opbygget af to lag neopren med en stærk fiber imellem og det er denne fiber der kan komme en smule til syne ved brug.

Materialer (MIL SPEC):
- Hypalon
ITW spænde 

Kunder, der købte denne vare, købte også

21 andre produkter i samme kategori: