Tardigrade Tactical – Low Profile Laminate Belt, MultiCam Reference: AP-LPLB-MC

Tardigrade Tactical – Low Profile Laminate Belt, MultiCam

Tardigrade Tactical Low Profile Laminate Belt er et af verdens tyndeste, mest ergonomiske og letteste bælter. Designet til ét formål: at holde dine bukser oppe uden at være irriterende under andre udstyrsbælter. Et kompromisløst design, som egner sig speciel godt til infanteriet. Bæltet er smidigt og bemærkes stort set ikke, når det er i brug. 

Made in Denmark

Vigtigt: Læs måltagning

kr. 299,00

Beskrivelse: 

Low Profile Laminate Belt er en videreudvikling af det meget populære "Tardigrade Tactical Low Profile Hypalon Belt" og er optimeret med følgende features:      

- Bredere Velcro-"hook" 30 mm (i stedet for 25 mm) som giver et bedre greb i hun-"velcroen"/loop.
- Ny og mere holdbar Mil-Spec Loop, Made in USA.
- Blød kurve for at fungere bedre med kurvede hofter. Kurven er forskellig for hver størrelse og har mere kurve i de små størrelse end i de store størrelser.
- Flere størrelser: vi har tilføjet flere størrelser så det er nemmere at finde det bælte som passer helt perfekt! Før var der 5 størrelser, nu er der 11!

Bæltet er laserskåret og kanterne er derfor varmeforseglede. Det kan dog ikke undgås at bæltet med tiden slides en smule i kanterne – dette har dog ingen indvirkning på bæltets funktion. 

Materiale: Original MultiCam/MultiCam Laminate
Vægt: ca. 40 gram (size 6)

Guide til måltagning:

Det er vigtigt at du følger denne instruks for at få den helt korrekte størrelse, som passer til dig!

1: Brug et målebånd rundt om livet mens du har dine kampbukser på, der hvor bæltet skal sidde og uden at du allerede har et bælte på.

2: Spænd målebåndet ind, så det passer med hvor stramt du normalt justerer dit bælte – det er ofte en smule strammere end man tror.

3: Brug dit mål til at vælge dét bælte, du mener vil passe dig bedst. Vi anbefaler at du vælger en størrelse som gør det muligt for dig at tage en tyk trøje ned i bukserne så der er plads til at justere bæltet en lille smule op i størrelsen.

4: Når du tager dit bælte i brug, er det vigtigt at du er opmærksom på at du tager bæltet korrekt på, så kurven i bæltet følger kurven på din hofte! For den bedste oplevelse med bæltet anbefaler vi, at du placerer plastik spændet ca. én håndsbredde til venstre for lynlåsen i dine bukser, så justerflappen spændes mod din højre side. På denne måde vil det lille plastikspænde sidde uden på din bløde del af hofteskålen og være mindre i vejen for lynlås, knapper og bælte spænder fra MOLLE- eller udstyrsbælter. Vi anbefaler i øvrigt at du bruger vores "Tardigrade Tactical – M/12 Upgrades – Adjustable Inner Belt" i sammenhæng med dit "Tardigrade Tactical – Low Profile Laminate Belt".

Kunder, der købte denne vare, købte også

25 andre produkter i samme kategori: